Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
2 Eylül 2015 Çarşamba, 22:37

TARSUS'A bağlı Yunusoğlu Mahallesi yakınlarında D-400 Karayolunda Adana istikametine gitmekte olan plakası ve sürücüsü alınamayan bir kamyonetin sürücünün direksiyon hakimiyetine kaybetmesi sonucu orta refüjden karşı yola geçti.

 

Yolun karşısına geçen kamyonet Yenice -Tarsus istikametine seyir halinde olan ve üzerinde iki kişinin bulunduğu Motosiklet ile kafa kafaya çarpıştı.

Meydana gelen feci kazada motosiklet sürücüsü Fatih Altunkanat (31) ve amcasının kızı olduğu öğrenilen Büşra Altunkanat yola savruldular.

 

Kazada Fatih Altunkanat (31) olay yerinde hayatını kaybederken, motosikletin arkasında bulunan Büşra Altunkanat (18) ise ağır yaralandı.

 

Olay yerine gelen 112 Ekiplerince ağır yaralanan Büşra Altunkanat Medical Park hastanesine kaldırılırken, hayatını kaybeden Fatih Altunkanat’ın cansız nedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldığı bildirildi.

 

Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Aze Tarım
Tarsus’ta işyeri tabelası arasına sıkışan güvercini, itfaiye ekipleri kurtardı