Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
1 Eylül 2015 Salı, 11:33

TARSUS’ta uzun zamandan bu yana yapılması planlanan ve Madeni Sanatkarlar Odası ile Marangozlar Odası’na üye esnafların kullanacağı Kemalpaşa Sanayi Sitesi 2. Etabı’nın arsa satışlarıyla ilgili kura çekimi yapıldı. Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, uzun zamandan bu yana uğraş verdikleri projeyle ilgili nihai sonuca ulaştıklarını kaydederek, “Yeni tesis şimdiden Tarsusumuza ve tüm esnaflarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

Tarsus Esnaf Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda gerçekleştirilen arsa satışı kura çekimine esnaflar yoğun ilgi gösterdiler.

 

Oda ve kooperatif başkanlarının da katılım gösterdiği kura çekiminde, esnafların oldukça heyecanlı oldukları gözlendi.

 

Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası ile Tarsus Marangozlar Odası tarafından ortaklaşa yapılacak olan tesis eski Anakara yolu üzerinde yaklaşık 8 yıldır faaliyette bulunan Kemalpaşa Sanayi Sitesi’nin devamı niteliğinde olacak. Yeni sanayi sitesinde 157 dükkan/işyeri faaliyette bulunacak.

Belediye tarafından satışa çıkarılan arsalar üzerinde kurulacak olan Kemalpaşa Sanayi Sitesi 2. Etabı’nın kura çekiminin yapılmasının ardından önemli bir aşamanın daha geride kaldığına dikkati çeken Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, “Esnaflarımızın organize ve daha sağlıklı ortamlarda iş yapabilmeleri ve kentte yaşanan görüntü kirliliğinin ortadan kalkması adına hayata geçirilecek olan tesisimizin kısa sürede faaliyete geçmesi adına hepimize büyük görevler düşüyor. Bu noktada tüm esnaflarımızın üstlendikleri sorumluluğu yerine getireceklerine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Tarsus Marangozlar Odası Başkanı Doğan Kocabaş’ta yeni tesisin hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulundu.

Aze Tarım
Tarsus’ta yaz yağmuru hayatı felç etti!