Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
3 Temmuz 2015 Cuma, 09:24

TARSUS İdmanyurdu’nda dış transfer görüşmeleri başladı. Maddi konularda sıkıntı yaşayan yönetim, önümüzdeki günlerde prensipte anlaştığı oyunculara resmi sözleşme imzalatacak.

İç transferde teknik ekibin verdiği liste doğrultusunda 10 oyuncuyla anlaşan Tarsus İdmanyurdu’nda, 12 oyuncu ile yollar ayrıldı.

Forvet Hüseyin Çolak’la yeniden anlaşmak isteyen Sarı-Lacivertliler, oyuncunun takımda kalmak istememesi nedeniyle bu oyuncuyla da yollarını ayırdı.

Tarsus İdmanyurdu As Başkanı Fatih Yıldırım, dış transfer konusunda birçok oyuncu ile görüşme yaptıklarını, bugünden itibaren bu oyuncularla masaya oturacaklarını kaydetti.

21 Temmuz’da Erzurum Palandöken’de başlayacak olan sezon çalışmaları öncesinde dış transferi büyük ölçüde bitirmeyi hedeflediklerini belirten Fatih Yıldırım, özellikle iyi bir forvet arayışında olduklarını kaydetti.

Erzurum’da yapılacak 10 günlük kampın ardından takımın kente gelerek 10 günde burada çalışacağını söyleyen Tarsus İdmanyurdu As Başkanı Fatih Yıldırım, ardından ise takımın Ankara Kızılcahamam’a gideceğini sözlerine ekledi.

 

Aze Tarım