Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
28 Eylül 2016 Çarşamba, 08:29

AK Parti Mersin İl Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı ve İl STK ve Halkla ilişkiler Başkanı Zeynep Şemsi Aysalar, kısa adı TASİAD olan Tarsus Sanayicileri ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

 

Zeynep Şemsi Aysalar, AK Parti İl Teşkilatı olarak kent bileşenleri ve yöneticileri ile buluşmaya devam ettiklerini, bu bağlamda kent ve bölge ekonomisine yön veren iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları yönetimleri ve başkanlarıyla bir araya geldiklerini söyledi.

 

TASİA Başkanı Yakup Ateş ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Zeynep Şemsi Aysalar, AK Parti olarak kentteki sivil toplum kuruluşlarına ayrı bir önem verdiklerini belirterek, “Meslek Odaları, İş Dünyası ve Sivil Toplum örgütlerinin kentin yönetiminde aktif rol oynaması gerektiğinden yola çıkarak Mersin ortak paydasında karşılıklı işbirliği düşünüyoruz. Bunun içinde partimiz hem genel merkez hem de il ve ilçe örgütleri olarak Sivil Toplum Örgütlerine büyük bir önem veriyoruz.

 

AK Parti Mersin İl Teşkilatı olarak kentteki STK’lar ve Yöneticileri ile sık sık bir araya gelerek görüş alış verişinde bulunuyoruz ve kentimizin, bölgemizin sorunlarını karşılıklı görüşüp, masaya yatırıyoruz. Hepimizin ortak paydası Mersin. Kentimizin kalkınması ve gelişmesi anlamında hep birlikte bir eylem planı içerisinde yer almamız gerekmektedir. Bu nedenle hepimizin aynı sorumluluk içinde elimizi taşın altına koymamız ve kentimiz için uğraş vermemiz gerekiyor” dedi.

 

TASİAD Başkanı Yakup Ateş ve Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti Mersin İl Başkan yardımcısı Zeynep Şemsi Aysalar ve beraberindeki bazı il yöneticilerinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, TASİAD olarak bölgenin kalkınması ve gelişmesi için önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu, Tarsus'a yapılacak olan Çukurova Bölgesel Havaalanı, Tarsus-Kazanlı Turizm Bölgesi gibi devasa yatırımlara bir an önce başlanmasını istediler.

 

Tarsus ve Mersin’e yeni yatırımların gelmesi ve girişimciliğin artmasına katkı sağlanmasına olanak sağlanmasını istediklerini belirten TASİAD Başkanı Yakup Ateş ve Yönetim Kurulu üyeleri, 3. Organize Sanayi Bölgesi ve Tarsus’a kurulacak olan Tarım İhtisas Sanayi Bölgesinin bir an önce hayata geçirilmesi temennisinde bulundular.

 

Başkan Yakup Ateş, “TASİAD Yönetimi olarak Tarsus ve Mersin ortak paydasında kentimizin ve bölgemizin sosyal, ekonomik ve kültürel yönden gelişmesi, bölge halkının refah düzeyinin yükselmesi için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Bölgeye katkılarımız her zaman devam edecek.” Şeklinde konuştu.

 

AK Parti İl Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı, STK ve Halkla İlişkiler Başkanı Zeynep Şemsi Aysalar’ın heyetinde, Akan Ergün, Hüseyin Sayılır ve Oğuz Karadadaş yer aldı.

Aze Tarım
Ramazan Adıyaman'dan şikayet