Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
25 Temmuz 2017 Salı, 17:16

Tarsus Belediyesi “Yaz Şenlikleri” etkinliğinin bir yenisi  26 Temmuz Çarşamba günü Kırklarsırtı Mahallesi’nde gerçekleştirilecek.
 
Değişik mahallelerde de gerçekleştirilen yaz etkinliklerinden çok güzel geri dönüşümler aldıklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, kentin huzuru için çalıştıklarını belirtti.
 
Yaz etkinliklerinin ilki Ferahim Şalvuz ve Yarbay Şemsettin mahallelerinde, ikincisi Yeşil Mahalle, üçüncüsü Çamlıyayla’da gerçekleştirilen etkinliklerin 4’ncüsü Ali Kınık ve Orhan Hakalmaz konserleriyle Kırklarsırtı Mahallesi’nde gerçekleştirilecek.
 
Tüm Tarsusluları etkinliğe davet eden Başkan Can, “Yaz Şenliklerimiz gerçekten coşku içerisinde geçiyor. Çok güzel geri dönüşümler aldık. Vatandaşlarımız bizlere bu konuda memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Onların yüzünde ufakta olsa bir tebessüm oluşturabilecek bir şeyler yapabiliyorsak bizim için gururdur. İşimizin sadece yol yapmak, park yapmak olmadığını, bunlara ek olarak huzur ve neşe ortamlarını da oluşturmanın da görevlerimiz arasında olduğunu her zaman belirttim. 4’ncüsünü düzenleyeceğimiz Yaz Şenliği için bütün  hemşerilerimizi Kırklarsırtı Mahallesi’nde Ali Kınık ve Orhan Hakalmaz konserine bekliyoruz” dedi.

 

Aze Tarım
MESKİ'den açıklama