Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
26 Ekim 2016 Çarşamba, 11:38

SPOR TOTO 3. Lig 3. Grup temsilcilerinden Tarsus İdmanyurdu, son dönemde yakalanan başarı grafiği camiada büyük sevinç yaratırken, maddi sıkıntı ise yönetimi zorlamaya başladı.
 
Tarsus İdmanyurdu Kulübü Başkanı Önder Ege, özellikle işadamlarına çağrıda bulunarak takıma destek olmalarını istedi.
 
Kulübün, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ın destekleriyle ayakta kalmaya çalıştığa vurgu yapan Başkan Önder Ege, “Takımımız son dönemlerde iyi bir çıkış yakalayarak grubunda zirveye ortak olduk. Daha yolun başındayız. Bizim açımızdan her maç bir final ve aşılması gereken bir eşiktir. Çok ciddi maddi ve manevi sıkıntılar içinde görev yapmaya çalışıyoruz” dedi.
 
“Şehir takımıyız, ama bu şehir sayesinde refah içinde yüzenlerin bir kombine bilet bile almadıkları günleri yaşıyoruz” ifadelerini kullanan Başkan Önder Ege, “Canları sağ olsun, ne diyelim. Sayın Kaymakam vekilimiz ve Sayın Emniyet Müdürümüz de her zaman manevi desteklerini göstermekte olup aynı ilgiye diğer kurum ve kuruluşlardan da bekliyoruz. Düzyurtspor maçında her zaman olduğu gibi stadyumda olalım ve gidişat ne olursa olsun bu teknik heyeti ve çocukları destekleyelim” dedi.
 
Bu arada Tarsus İdmanyurdu hafta sonu sahasında oynayacağı Düzyurtspor maçı hazırlıklarına tesislerde yaptığı çalışmayla devam etti.
 

 

Aze Tarım
Hasta Hakları Günü’nü çiçek vererek kutladılar