Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
21 Kasım 2017 Salı, 17:40

MERSİN’in Tarsus ilçesinde lise önünde öğrenciler ile sivil giysili bir grup arasında çıkan ve bıçak kullanılan kavgada 1 öğrenci öldü, 2 öğrenci ise yaralandı.
 
Olay öğle saatlerinde Kemal Paşa Mahallesi’nde bulunan Sanayi Çarşısı yanındaki Kasım Ekenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde gerçekleşti.
 
Serhat Y. isimli 12. sınıf öğrencisi, arkadaşlarıyla birlikte okulun giriş kapısı önünde, sivil giysili bir grupla tartışmaya başladı.
 
İddiaya göre daha önceden aralarında sorun olduğu bildirilen iki grup arasında çıkan ve bıçakların kullanıldığı kavgada aldığı bıçak yaraları neticesinde Serhat Y. ağır şekilde yaralandı. Kavga esnasında aynı okulda okuyan ve birinin kapıda nöbetçi olduğu ifade edilen öğrenciler T.K. ile R.M.’de yaralandı.
 
Yaralı öğrenciler hemen hastaneye sevk edildi. Ağır şekilde yaralanan ve çok kan kaybettiği kaydedilen 17 yaşındaki Serhat Y., Tarsus Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, diğer iki öğrencinin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
 
Olay sonrasında ilk etapta Emniyet Güçleri tarafından iki kişinin gözaltına alındığı kaydedilirken, hayatını kaybeden Y’nin yakınları olayı öğrenince sinir krizleri geçirdiler.
 

 

Aze Tarım