Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
26 Mayıs 2017 Cuma, 09:07

TARSUS Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarları Odası tarafından beyaz eşya tamir ve bakımı yapan esnaf ile iklimlendirme cihazları (klimalar) konusunda hizmet veren esnaflara fiyat tarifesi düzenlemesi getirildi. Uygulama, Oda tarafından üyelerine dağıtılan fiyat listeleriyle başlatıldı.
 
Tarsus Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Nurettin Taş, öncelikli hedeflerinin serbest piyasada fiyat karmaşıklığını düzenlemek olduğunu söyledi.
 
Tarsus Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Nurettin Taş, “Serbest piyasa koşullarında yaşanan fiyat karmaşası hem esnaf açısından, hem de müşteri açısından sıkıntı yaratıyor.
 

Konuyla ilgili zaman zaman duyduğumuz şikayetleri de göz önüne alarak fiyat tarifesi uygulamasını hayata geçirdik. Yaptığımız çalışma tamamen piyasa koşullarına uygun şekilde hayata geçmiştir. Göreve gelirken bu tip çalışmaları yapacağımızı üyelerimize vaat etmiştik. Bugün hayata geçmiş olmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Mersin Esnaf Odaları Birliği’nin de onayıyla düzenlenen fiyat listelerimizi esnaflarımıza dağıtmaya başladık. Uygulamanın sektörümüz açısından hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

Aze Tarım
Adana’da halk otobüsü yüksek gerilim hattı direğine çarptı