Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
28 Eylül 2016 Çarşamba, 08:23

YAPTIĞI çalışmalarla sosyal medyada ilgi ile takip edilen Tarsus Medeniyetler Beşiği Sayfası, şehit ailelerinin duygularına tercüman oldu.

 

Kurulduğu günden bu yana çalışma ağına her geçen gün bir yenisini ekleyerek büyüyen Tarsus Medeniyetler Beşiği Sayfası iki ayda bir rutin olarak düzenlediği etkinliğini Kırklarsırtı Mahallesi Bahadır Şahin Parkı içindeki Yosun Kafe de gerçekleştirdi.

 

Etkinliğe başta şehit aileleri olmak üzere Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Naci Güllü, mahalle muhtarları, basın temsilcileri, sayfa birincileri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Program Homurlu Mescidi İmamı Ekrem Aratekin'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından sayfa kurucusu Rıfat Çınar açılış konuşmasını yaptı.

 

Etkinlikte şehit aileleri için hazırlanan hediyeler şehit ailelerine verilirken şehitlerin yakınları tarafından paylaşılan anılar tüm katılımcılara duygusal anlar yaşattı.

 

Etkinliğin ödül törenin de ise başarılı öğrencilere tablet, sayfa birincilerine ve katılımcılara teşekkür belgesi ve Muhtarlar Derneği tarafından hazırlanan çerçeveli tapu senedi verildi.

 

Programın son bölümünde Güney Tv Genel Müdürü Durmuş Yıldırım'a gıyabında doğum günü kutlaması yapıldı ve Yosun Kafe İşletmecisi Belkız Arslan'a başarılı ev sahipliğinden dolayı Sayfa yönetimi tarafından hazırlanan hediyeler takdim edildi.

 

Etkinlikte gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni, internet sayfası editörümüz Hakan Bulut’a da katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

 

Duyguların göz yaşlarında anlam bulduğu program şehitlerin maneviyatında son buldu.

Aze Tarım
Zeynep Aysalar'dan, TASİAD'a ziyaret