Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
9 Şubat 2016 Salı, 08:59

BİR ZAMANLAR LİGLERİN FIRTINA TAKIMI OLAN TARSUS İDMANYURDU KÖTÜ YÖNETİM, TEKNİK YANLIŞLAR, FUTBOLCU YETERSİZLİĞİ VE KALİTESİZ FUTBOLUYLA LİGİN 21. HAFTASINDA DEYİM YERİNDEYSE HAVLU ATTI!

 

TARSUS İdmanyurdu dökülüyor! Sezon başından bu yana grup dibine demir atan Sarı-Lacivertliler, devre arasında yapılan sözde takviyelere rağmen oynadığı üç maçta da galibiyet alamadı.

 

Geçtiğimiz yıldan kalan mali sorumluluklarını yerine getiremediği için -3 puan cezasıyla lige başlayan Tarsus, geride kalan 20 maç sonunda 14 puanla ligin son sırasına yerleşti ve bir türlü üste çıkamadı.

Son olarak deplasmanda oynadığı maçta Manisaspor’a da 2-1 mağlup olan Tarsus, küme düşen ilk takım olarak bakılmaya başlandı.

 

MANİSA MAÇININ ÖNEMLİ ANLARI

Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanan maça ev sahibi ekip hızlı başladı. Tarsus kalesinde etkili olan Manisa, 38. dakikada Bahattin Köse’nin attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı Manisa’nın 1-0’lık üstünlüğü ile kapandı.

 

Mücadelenin ikinci yarısında, ilk yarıya göre daha hareketli oynayan Tarsus, 68. dakikada Koray Kurt’un attığı golle skor tabelasını eşitledi… 1-1

 

Fakat Manisaspor, seyirci desteğini de arkasına alarak maçı bırakmadı ve oyunun 82. dakikasında Metin Yüksel’in kaydettiği golle bir kez daha öne geçti. 2-1

 

Maçın son bölümünde her iki takımda yakaladığı uygun pozisyonları gole çeviremeyince ev sahibi Manisaspor sahadan 2-1 galip ayrıldı.

 

Tarsus İdmanyurdu bu hafta sonu sahasında oynayacağı Ankara Demirspor maçı hazırlıklarına ise tesislerde devam ediyor.

 

 

Aze Tarım