Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
21 Ekim 2016 Cuma, 15:37

SPOR TOTO 3. Lig 3. Grup’ta son 3 haftada aldığı seri galibiyetlerle zirveye ortak olan Tarsus İdmanyurdu, yarın İzmir’de Bergama Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.
 
Bergama 14 Eylül Stadı’nda oynanacak olan maç saat 15’de başlayacak. Tarsus İdmanyurdu kafilesi bugün hava yolu ile İzmir’e gitti.
 
Muğla, ardından Maltepe ve son olarak Ankara Adliyespor’u yenerek 3’de 3 yapmanın mutluluğu içinde olduklarını ifade eden Tarsus İdmanyurdu Kulübü Başkanı Önder Ege, “Haftalar ilerledikçe iyi oynayan takımımız bunu skora yansıtarak zirveye ortak oldu. Çok mutluyuz, bu başarının sürmesini bekliyoruz” dedi.
 
Takımda cezalı bulunmadığını ifade eden Tarsus İdmanyurdu Kulübü Başkanı Önder Ege, “Cezalı futbolcunun olmadığı takımımızda Yılmaz, Sefa, Koray ve İbrahim’in sakatlıkları devam etmektedir. Bergama Belediye spor maçının da olumlu bir netice alarak yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.
 
Önder Ege, “İç saha veya deplasman maçı fark etmiyor. Biz her maça galibiyet için çıkıyoruz. İzmir’den de 3 puan alacağımıza gönülden inanıyor ve futbolcularıma güveniyorum” diye konuştu.
 
 

 

Aze Tarım
Tarsus Ergenekon Yaşam Boyu Spor Merkezi’nden Kaliteli Hizmet