Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
25 Şubat 2017 Cumartesi, 08:56

SPOR TOTO 3. Lig 3. Grup’ta son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle üst sıralardan orta sıralara gerileyen Tarsus İdmanyurdu, ligin 24. haftasında yarın deplasmanda Ankara Adliyespor ile karşı karşıya gelecek. Maç saat 13.30’da başlayacak.
 
Ligin ilk yarısının son haftalarında yaşadığı düşüşü, ikinci yarıda da engelleyemeyen Tarsus, geride kalan hafta sahasında oynadığı maçta Maltepespor’a da 3-2 mağlup olmuştu.
 
Özellikle hücum yönünde yaşadığı aksaklıkların yanı sıra defans kurgusunda uzun haftalardan bu yana yaşanan düzensizliğe çözüm bulamayan Tarsus, sıralamada 2. sıraya kadar yükselmesine rağmen şu an sıralamada 35 puanla 8. sırada yer alıyor.
 
Tarsus İdmanyurdu’nu ağırlayacak Ankara Adliyespor 26 puanla 12. sırada yer alıyor.
 
Tarsus İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Tuyuran, haftalardır yaşanan puan kayıplarının takım üzerinde olumsuz etki yarattığını kaydederek, “Alınacak bir galibiyet, takım üzerindeki tüm karabulutları dağıtacaktır. Pazar günü Ankara’da oynayacağımız Adliyespor maçında alınacak güzel bir sonuç, iyi bir çıkış yakalamamız açısından önem arz ediyor. Oyuncularıma güveniyorum ve bu maçtan galip geleceklerine inanıyorum” dedi.
 
Bu arada Tarsus İdmanyurdu, Adliye maçı için Ankara’ya gitti.
 

 

Aze Tarım
Tarsus’ta Arazi Toplulaştırılmasından dolayı 97 kişiye tapuları verildi