Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
23 Eylül 2016 Cuma, 17:03

SPOR TOTO 3. Lig 3. Grup’ta hafta sonu 12 Bingölspor ile mücadele edecek olan Tarsus İdmanyurdu, maçla ilgili hazırlıklarını bugün tamamlayacak.

 

12 Bingölspor’un cezası nedeniyle Erzurum Kasım Karabekir stadında seyircisiz olarak oynanacak olan maç Pazar günü saat 15’de başlayacak.

 

Tarsus İdmanyurdu Basın Sözcüsü Dr. Mücahit Emin Polat, ligin 2. ve 3. haftasında sahalarında oynadıkları her iki maçtan da beraberlik alınmasının ardından, yönetim kurulu olarak Teknik Direktör Ergün Aytekin’den savunma aldıklarını söyledi.

 

Mücahit Emin Polat, “Teknik direktörümüz Ergün Aytekin yönetim kurulu toplantısına davet edilmiş eksiklerimiz ve özellikle son 2 maçta sahamızda aldığımız beraberlik konusunda görüşlerini paylaşmıştır.

 

Şikâyet konusu olan zemin ve tribünlerin sahaya uzaklığı gibi konular yönetim kurulu olarak değerlendirilmiştir.

 

12 Bingöl spor maçı ile ilgili hazırlıklarımız sakat olan Yılmaz Can, Barış ve cezalı Gökhan dışında eksiksiz olarak sürdürülmektedir.

 

Daha önce kadro dışı bırakılan futbolcumuz Kaan Kavalcı Tarsus İdman Yurdu spor kulübü Başkanı sayın Av.Önder Ege ‘den özür dileyerek affedilmiş olup yarından itibaren antrenmanlara katılacaktır” dedi.

 

Bu arada Tarsus İdmanyurdu yöneticileri, İl ve İlçe Gençlik Spor Müdürleriyle bir araya gelerek Şehir Stadı zeminin düzeltilmesi konusunda görüşlerini bildirdiler. 

 

Aze Tarım
Murat Kaya “Marka Kent Tarsus Projemize Herkesim Destek Vermeli”