Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
21 Ekim 2016 Cuma, 15:46

TARSUS Belediyesi tarafından yaptırılan ve işletmeciliğini kentin tanınmış simalarından Hakan Özbelli’nin yaptığı Ergenekon mahallesindeki Ergenekon Yaşam Boyu Spor Merkezi, müşterilerine en kaliteli hizmeti sunuyor.
 
Kilo vermek, dinç bir vücuda sahip olmak, sağlıklı yaşam adına spor yapmak isteyenler için onlarca çeşit spor aletinin bulunduğu merkezde, tüm alt yapı hizmetleri de eksiksiz olarak sunuluyor.
 
Bayanlara özel seansların da yapıldığı Ergenekon Yaşam Boyu Spor Merkezi’nde, “iş çıkışında spor yapmak istiyorum” diyenler içinde akşam seansları bulunuyor.
 
Uzman hocalar eşliğinde müşterilerine en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını kaydeden işletmeci Hakan Özbelli, “En kaliteli spor aletlerinin bulunduğu salonumuzda Tarsuslulara en uygun fiyatlarla hizmet ediyoruz. Spor yapma düşüncesinde olan vatandaşlarımız bize ulaşsın, en kısa süre içerisinde spor yapmanın faydalarını göreceklerdir” diye konuştu.
 
Hakan Özbelli’yi ziyaret eden yazı ailemizden Mehmet Can Bulut, “başarı ve hayırlı işler” dileklerini iletti.
 
 
 

 

Aze Tarım