Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
28 Ekim 2016 Cuma, 10:54

TARSUS Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ersoy Yalçın, Başkan Şevket Can ve gazeteciler arasında en iyi şekilde koordinasyonu sağlıyor.
 
Gazetecilik mesleğinin mutfağında yetişen ve ardından uzun yıllardan bu yana Tarsus Belediyesi’nde başarılı bir şekilde Basın Sorumluluğu görevini sürdüren Ersoy Yalçın’la bir araya gelen Tarsus Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, fikir alış-verişinde bulundular.
 
Küçük yaşlarda Ayna Gazetesi matbaasında mürettiplik, makinistlik ve gazete dağıtıcı olarak adım attığı mesleğinde emin adımlarla yürüyerek Tarsus Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü olan Ersoy Yalçın’la verimli şekilde çalıştıklarını kaydeden Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emre Geçim, “Sayın Ersoy Yalçın’la uzun zamandan bu yana her hangi bir problem yaşamadan çalışma fırsatı bulduk.
 
Bunda en önemli faktör kendisinin mesleğin mutfağında yetişmiş olmasından dolayıdır.
 
Özellikle Belediye Başkanı sayın Şevket Can’la aramızda güven köprüsü olması diyalogun güçlenmesini daha da artırmaktadır. Kendisine görevinde başarılar diliyorum” dedi.
 
 

 

Aze Tarım
Hacı Gülizar Yıldırım Taziye Evi Törenle Açıldı