Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
25 Nisan 2018 Çarşamba, 09:25

Kurulduğu ilk günden bu yana gazetecilik anlamında profesyonel düşünceyi ön planda tutan Tarsus Akdeniz Gazetesi, kurumsallaşma adına önemli bir adımı daha attı.
 
Türk Patent ve Marka Kurumu’na başvuruda bulunan gazete idaremiz; radyo ve televizyon yayın hizmetleri, haberleşme hizmetleri (internet servisi sağlama hizmetleri dahil) ve haber ajansı hizmetleri olmak üzere “Tarsus Akdeniz” isim hakkını marka tescil belgesiyle onaylattı.
 
Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan tarafından imzalanan 2017-88873 no.lu belge yazı ailemize teslime dildi.
 
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Hakan Bulut, “Akdeniz Gazetesi olarak kurumsallaşmanın önemli bir adımı olan Marka Tescil Belgesi’ni almanın mutluluğunu yaşıyoruz.
 
Basılı gazetemizin yanı sıra, çağın gereği olarak internet ortamında da aktif yayın yapan ve her geçen gün daha geniş kesimlerin takip ettiği tarsusakdeniz.com sayfamızın marka tescilini yapmış olmak, piyasada bilgi kirliliği oluşturacak şekilde yayın yapmayı hedefleyen kişi ya da kişilerin önünü kesme adına önem arz etmektedir.
 
Başvurumuzu kısa sürede değerlendirip olumlu bulan ve belgemizi teslim eden Türk Patent ve Marka Kurumu yetkililerine ve bizlerden desteklerini esirgemeyen siz değerli okuyucularımıza sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

 

Aze Tarım
Mersinli genç doktor evinde ölü bulundu