Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
24 Mart 2017 Cuma, 12:41

Hakan BULUT/TARSUS AKDENİZ

AK PARTİ Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, MHP Tarsus İlçe teşkilatını ziyaret etti.
 
Beraberinde AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül ve çalışma arkadaşlarıyla birlikte ziyaretini gerçekleştiren Ali Cumhur Taşkın, MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur’a üzerinde “evet” yazan atkı hediye etti.
 
Çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüklerini kaydeden Taşkın, “Bizler gençlerimizin siyasette daha fazla görev almasını, daha fazla sorumluluk üstlenmesini istiyoruz. Bu kapsamda seçilme yaşını 30’dan 25’e indirerek ilk adımı atmıştık. Şimdi de seçme ve seçilme yaşını eşitliyor, 18 yapıyoruz… 18-24 yaş arasındaki gençlerimiz, siyasette görev alabilecekler, söz sahibi olabilecekler” dedi.
 
Taşkın, “Yeni dönemle birlikte meclis denetlemesinde meclis araştırması, genel görüşme ve yazılı soru uygulamaları devam ediyor. Yazlı soruya 15 gün içinde cevap verilmesi mecburiyeti getiriliyor” diye konuştu.
 
MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
Yaptıkları çalışmaları değerlendiren Bodur, Tarsus’a bağlı 129 köyde referandum çalışması yürüttüklerini ve şu ana kadar her hangi bir sorunla karşılaşmadıklarını kaydetti.

 

Aze Tarım