Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
2 Mayıs 2016 Pazartesi, 14:01

MY Life Güzellik-Estetik ve Kuaför Salonu, kadınlara sınırsız hizmet sunuyor.

 

22 yıldır sektörde yer alan ve uzun yıllar Adana’da hizmet veren uzman estetiysen Nesibe Tokgönül’ün işletmeciliğini yaptığı MY Life Güzellik Merkezi’nde lazer epilasyon, lokal yağlanma ve selülitlerin giderilmesi amacıyla kullanılan bölgesel, sıkılaştırma ve zayıflama yöntemi LPG, ısı kontrollü zayıflama yöntemi olan radyo frekansı, elektro terapi cihazı olan microplusu, en son teknolojik yeniliklerle müşterilerin hizmetine sunuluyor.

 

Şehitler Tepesi Mahallesi 3677 Sokak Kanarya Apartmanı B Blok zemin kat Tarsus adresinde hizmet verdiklerini ifade eden Nesibe Tokgönül, “Tamamen hijyenik şekilde dizayn edilen ve müşteri memnuniyetinin üst seviyede olması için tasarlanan merkezimizde cilt bakımı, kalıcı makyaj, protez tırnak, ipek kirpik, kirpik perması, ciltte sarkma, gevşeklik ve deformasyon için kullanılan yüz liftingi yöntemi müşterilerimize uygulanmaktadır. Bunun yanında masaj, kuaför, iğneli epilasyon, klinik cilt bakımı, akne, kırışıklık ve leke tedavisi de merkezimizde uygulanmaktadır” dedi.

 

Büyükşehirlerde dahi benzerine az rastlanır şekilde dizayn edilerek hizmete sundukları MY Life Güzellik Merkezi’nde kapalı devre güvenlik sisteminin de olduğuna dikkati çeken Nesibe Tokgönül, “Merkezimizde önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. Biz verdiğimiz tüm hizmetlerde iddialıyız. Tecrübeli personelimizle, bayanlarımızın lazer epilasyondan, zayıflamaya, cilt bakımından kalıcı makyaja, kuaförden protez ve ipek kirpiğe kadar birçok kalemdeki ihtiyaçlarını yerine getirebiliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Babor cilt bakım ürünlerinin Tarsus’taki tek yetkili satıcısı olan MY Life Güzellik-Estetik ve Kuaför Salonu irtibat telefonu 0324 626 46 96

 

Aze Tarım