Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
24 Kasım 2015 Salı, 17:04

MÜSİAD Mersin Şubesi Başkanı Yusuf Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, Emniyet Müdürü Salim Çakan ve Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk’e nezaket ziyaretinde bulundu.

 

MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Yusuf Yılmaz, beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri Süleyman Alıcı, Tevfik Dönmez, Ali Kıraç,  Hakan Kayacı, Yunus Cacim, Veysel Akduman, Genç MÜSİAD Başkanı Halil Aydoğan ve Yakup Yılmaz olduğu halde sırasıyla Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, Kaymakam Bekir Atmaca ve Emniyet Müdürü Salim Çakan’ı ziyaret ederek, faaliyetleri ve amaçları hakkında bilgi verdi.

 

MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Yusuf Yılmaz, ziyaretlerde yapılan konuşmalarda, “MÜSİAD’ın misyonu, ulusal ve uluslararası düzeyde bağımsız ve bağlantısız hareket eden bir işadamları derneği olarak, önceden belirlenen ilke ve değerleri paylaşan üye sayısını artırmak, üyeleri arasındaki dayanışmayı geliştirmek ve kendi içinde sağladığı bu birlik ve beraberlik ruhuyla ülkemizin maddi ve manevi yönden gelişmesine katkıda bulunmaktır. Küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerin iş ve işleyiş sistemlerinin geliştirilmesine; insan- bilgi –para unsurlarının denge ve uyum içinde daha iyi sevk ve idare edilerek, toplam kalite standardının yakalanmasına katkıda bulunmak. grup ruhunun gelişmesini sağlayarak, kişilerin üstünde, kurumsal yapıların öne çıkmasını destekleyerek, yönlendirmek ve böylece daha köklü müesseselerin ortaya çıkmasına katkı sağlamaktır” dedi.

 

Kaymakam Bekir Atmaca, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek MÜSİAD Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

 

MÜSİAD Yönetim Kurulu üyeleriyle tanışan Kaymakam Bekir Atmaca, Emniyet Müdürü Salim Çakan ve Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, kentin sosyal, ekonomik ve kültürel sorunları ve çözüm yolları konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

 

MÜSİAD Başkanı Yusuf Yılmaz, protokol mensuplarına MÜSİAD yayınları ile ilgili dosya sundu.

Aze Tarım
MESKİ Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’nda eğitim semineri düzenledi