Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
25 Nisan 2017 Salı, 09:37

Tarsus’a bağlı Kızılçukur mahallesinde (köyünde) yaşayan, Tarsus’un sevilen simalarından eski köy muhtarı olan ve referandum günü geçirdiği kalp krizi neticesinde 66 yaşında yaşama gözlerini yuman Mustafa Bayır için, köydeki evinde yedi yemeği düzenlendi.
 
MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, siyasi parti ilçe başkan ve yöneticileri, İl ve İlçe Belediye Meclis üyeleri; oda, dernek ve kooperatif başkan ve yöneticileri, birçok STK temsilcisi ve yüzlerce aile dostunun katılım gösterdiği yedi yemeğinde merhum için Kuran’ı Kerim okundu, dualar edildi.
 
Duygu dolu anların yaşandığı yedi yemeğinde, Bayır ailesinin bireyleri taziyeye gelen konuklarıyla yakından ilgilendi.
 
AKDENİZ GAZETESİ olarak, Merhuma bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.


Tarsus’a bağlı Kızılçukur mahallesinde (köyünde) yaşayan, Tarsus’un sevilen simalarından 66 yaşındaki Mustafa Bayır, referandum öncesi rahatsızlanmış, Pazar sabahı erken saatlerde Tarsus Devlet Hastanesi’ne giderek muayene olan Bayır, daha sonra köye geri dönmüştü.
 
Yakınlarının eve gidip dinlenmesi önerisine “hayır, ben bir görev aldım, bunu yerine getirmek istiyorum” diye cevap veren Mustafa Bayır, CHP tarafından yazıldığı sandık başına giderek görevini yapmaya başlamıştı.
 
Öğleden sonra göğsünde sıkışma hisseden Mustafa Bayır’ın durumunun ağırlaştığını gören yakınları 112 Acil Servis Ambulansı’na haber vermiş… Hastaneye sevk edilen Mustafa Bayır, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirmişti.


 
 

Aze Tarım