Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
25 Mart 2017 Cumartesi, 17:33

REFERANDUM öncesinde yurt gezilerini arttıran kabine üyeleri il ve ilçe gezilerini sıklaştırdı. Maliye Bakanı Naci Ağbal, Mersin’de işadamlarının katıldığı  "İstihdam ve Üretim Destekleri ile Vergisel Düzenlemeler Toplantısı"nın ardından Tarsus İlçesine gelerek, esnaf ziyaretinde bulundu.
 
Tarsus Atatürk Caddesi üzeri Cengiz Topel Anadolu Lisesi kavşağından başlamak üzere Cetvel bölgesine kadar esnaf ziyaretinde bulunan Maliye Bakanı Ağbal’a, Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, partili yöneticiler ve partililer eşlik etti.
 
Esnaflarla ve yol üzerindeki vatandaşlarla tek tek tokalaşan Bakan Naci Ağbal, 16 Nisan’da yapılacak anayasa değişikliğini içeriri referandum da vatandaşlardan “evet” yönünde destek istedi.
 
Mersin ve Tarsus’ta bulunmaktan ve çalışma yapmaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Bakan Ağbal, “Mersin’de müthiş sanayileşme potansiyeli var. Mersin’in ufku çok geniş. Mersin’in ufku sınırları aşmış durumda. Mersin Türkiye’nin dünyaya açılan bir noktası. Bizde hükümet olarak Mersin’in ve Tarsus’un büyümesi ve kalkınması için elimizden ne gelirse yapacağız” diye konuştu.
 
Esnaf ziyaretlerinin ardından Tarsus’un Cetvel bölgesinde partisi tarafından kurulan referandum seçim bürosunun açılışını yapan Maliye Bakanı Naci Ağbal, vatandaşlarla da sohbet etti.
 

 

Aze Tarım
Halk Arenası, Mersin’den Canlı Yayınlanacak