Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
3 Aralık 2016 Cumartesi, 14:01

Facianın yaşandığı Aladağ'a giderek incelemelerde bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Hep kazalar olduktan sonra ders çıkarmaya çalışıyoruz" dedi
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'nın Aladağ ilçesinde, 12 kişinin yaşamını yitirmesine, 24 kişinin de yaralanmasına neden olan yangının meydana geldiği özel öğrenci yurdunda incelemede bulunarak, karanfil bıraktı.
 
Kılıçdaroğlu, Sinanpaşa Mahallesi'nde 29 Aralık'ta meydana gelen ve 12 kişinin hayatını kaybetmesine, 24 kişinin yaralanmasına neden olan yangının yaşandığı yurtta, beraberindeki heyetle inceleme yaptı, yetkililerden bilgi aldı.
 
Yurdun giriş kapısı önüne karanfil bıraktıktan sonra gazetecilere açıklamada bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, son derece üzgün olduğunu belirtti.
 
Bütün Türkiye'nin üzgün olduğunu aktaran Kılıçdaroğlu, "Çocuklarımızı kaybettik. Anneleri ve babaları, onları büyük umutlarla buraya göndermişlerdi. Okuyacaklardı, elleri ekmek tutacaktı, ailelerine dönerken gururla döneceklerdi ama bir yangın sonucu hayatlarını kaybettiler." diye konuştu.
 

 

Aze Tarım