Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
12 Şubat 2016 Cuma, 08:28

TARSUS Kaymakamı Bekir Atmaca, gazetemize ziyarette bulundu.

Başyazarımız Mehmet Can Bulut ve yazı ailemizden Hakan Bulut tarafından karşılanan Atmaca, kent gündemi hakkında değerlendirmede bulundu.

 

Tarsus’un yoğun nüfusu, zengin toprakları ve fiziki şartları nedeniyle ayrıcalıklı kentler arasında yer aldığını vurgulayan Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, “Tarsus’ta görev yapmaktan, bölge halkına hizmet etmekten dolayı mutluyum. Tarsus büyük bir kent, fakat ilçe olmanın verdiği bazı sıkıntılar doğal olarak yaşanıyor. Yaşanan sorunları halk ve devlet işbirliğiyle ortadan kaldırmak, kenti sosyal ve ekonomik yönden canlandırmak için çaba harcıyoruz. Sadece Tarsus’u değil, bölgemizi de yakından ilgilendiren ve uzun zamandan bu yana gündemde olan projeler var. Umarım bu projeler kısa zaman içerisinde hayata geçer ve bir zamanlar fabrikaların çalıştığı Tarsus’ta yeniden ekonomik canlılık artar” dedi.

 

Kaymakam Atmaca, “Geçtiğimiz günlerde 23. yayın yılına giren Tarsus Akdeniz Gazetesi’ni kutluyor, başarıların devamını diliyorum” diye konuştu.

 

Gazetemiz Başyazarı Mehmet Can Bulut ise nazik ziyaretinden dolayı Kaymakam Bekir Atmaca’ya teşekkürlerini ileterek, görevinde başarılar diledi.

 

 

Aze Tarım
TSO’dan tartı aletleri konusunda uyarı