Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
25 Nisan 2018 Çarşamba, 17:11

İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Tekin Çelik , Rauf Denktaş Parkı’nda düzenlenen kermes etkinliğinde gazetecilere yaptığı açıklamada, “İYİ Parti ilçe Yönetimi olarak halkımızla buluşmaya, halkımızla iç içe olmaya devam ediyoruz.

İlçe teşkilatı olarak bu kermes bizim ilk sosyal faaliyetimiz. Bazı çevreler bizi güçsüz gibi göstermek istese de İYİ Parti tüm yurtta olduğu gibi Tarsus’ta da gümbür gümbür geliyor” dedi.
 
İlçe Yönetimi ve Kadın Kolları ile birlikte düzenledikleri kermeste emeği geçen herkese teşekkür eden İYİ Parti ilçe Başkanı M. Tekin Çelik, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Şu anda İYİ Parti tüm yurtta en önde olan partilerden biridir ve çok iddialıyız. Çünkü iktidara talibiz. İktidarın en güçlü adayıyız. Bunu bize gösterilen yoğun ilgi ve alakadan anlıyoruz. Bugün AKP iktidarı sayesinde ülkemizin dış borcu üçe katlanmıştır. Dolar almış başını gitmiştir. Halkın alım gücü son derece zayıflamıştır. İşadamları yatırım yapmaktan çekinmektedir. Bugünkü Türkiye’nin hali 2001 krizinden daha kötü durumdadır. İşte bu nedenle halkımız İYİ Parti’yi iktidar yapmak ve Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak istemektedir. Seçime kadar durmaksızın çalışmalarımızı sürdüreceğiz…”
 
Sabah saatlerinden itibaren Kermesin yapıldığı parka gelen vatandaşlar, İYİ Parti İlçe Başkanı Tekin Çelik ve Yönetim Kurulu ile karşılıklı sohbet edip, memleket meselelerini görüştüler.

 

Aze Tarım