Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
22 Haziran 2018 Cuma, 08:48

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, önceki dönem Devlet Bakanlarından Ayfer Yılmaz Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, Oda Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile bir araya geldi.
 
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak, Ayfer Yılmaz ve İYİ Parti heyetinin ziyareti sırasında yaptığı konuşmada Tarsus’un şu an içinde bulunduğu sosyo-ekonomik durum, Tarsus Sahil Bandı, Tarsus Gıda İhtisas OSB ve Çukurova Bölgesel Havalimanı gibi devam eden yatırım ve projeler ile ilgili olarak bilgi verdi.
 
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Ayfer Yılmaz ise konuşmasında Tarsus, Mersin, Çukurova ve Türkiye ile dünya ölçeklerinde ekonomik ve sosyal gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.
 
İYİ Parti Tarsus İlçe Başkan yardımcısı Ayfer Yılmaz, “İki sistem var. Birincisi milletvekilliği seçimlerine gidiyoruz. İkincisi ise Cumhurbaşkanlığı seçimlerine gidiyoruz. Dolayısıyla ilk kez çıkılacak bu alanda Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin arkasında bir kere partinin bir mutfağı var. Şunu unutmayın bu projeleri yazan partinin mutfağıdır. O mutfağın ekonomisinin başında ben varım. Yani Tarsus burada var” dedi.
 
İYİ Parti’nin 8 ayda aile olduğunu belirten Ayfer Yılmaz, “Önemli olan millete hizmet etmek, özünde bölgemize hizmet etmek, şehrimize ve ilçemize hizmet etmek. Bu konuda her birinin ayrı ayrı yeterli olduğunu düşünüyorum. Önemli olan biz bir aile olmayı öğrendik. İYİ Parti 8 ayda bir aile oldu. Bütün ekibimizle birbirimize dostlukla hitap etmemiz, birbirimize gülümsüyor olabilmemiz sizin kaygılarınızı giderecektir” diye konuştu.
 
Ayfer Yılmaz, “Hep birlikte diyoruz ki 24 Haziran’ı milletçe demokrasi şenliği içinde sandıkta çıkacak sonuçlara ki biz sandıkları korumayı taahhüt ediyoruz” ifadesini kullandı.
 
Yılmaz ve İyi Parti yöneticileri MEDYAD’ı da ziyaret etti.

 

Aze Tarım
Tarsus ve Çamlıyayla'nın seçmen sayısı belli oldu