Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
3 Ekim 2015 Cumartesi, 20:34

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin'de partisinin düzenlediği mitingde konuştu. Kılıçdaroğlu, Mersin’de yaptığı konuşmada, “Sizden bir isteğim var, her yer anlatın; 7 Haziran'dan bu yana değişti? Niye seçime gidiyoruz? Ne oldu da seçime gidiyoruz? Ben emekliye Ramazan ve Kurban Bayramı'nda birer maaş ikramiye vereceğiz dediğim zaman bas bas bağırıyorlardı "Kaynağı nereden bulacaksınız?" diye. Peki şimdi seçime gidiyoruz, dünyanın masrafını yapıyoruz. Sen kaynağı nereden buldun?

Mersin'e turizm yatırımları yapılacaktı, havaalanı yapılacaktı ne oldu? Bu iktidar bereketsiz bir iktidar, biz halkın cebini dolduracağız” dedi.

 

Kemal Kılıçdaroğlu şöyle devam etti:

“Gün artık A partisi, B partisi olma dönemini aşmıştır. Türkiye'nin sorunlarını hangi parti en iyi biliyor, dile getiriyor? Elinizi vicdanınıza koyun.

"BÜTÜN GENÇLERİN OYUNU İSTİYORUZ"

 

Son bildirgemizi gençlere adadık, bu ülkenin nüfusunun yarısı genç. Sizin sorunlarınızı biliyorum, çözeceğiz sorunlarınızı. Bütün gençlerin oyunu istiyoruz, bütün gençlere haydi sandığa diyoruz.

 

Bizi dinleselerdi bu kadar işsizlik olmazdı, gençlerimiz işsiz kalmazdı. Bizi dinleselerdi dolar bu kadar yükselmezdi. İşsiz kardeşlerim, sandığa giderken kendi halinizi düşünün. Sizden toplanan her kuruş verginin hesabını size vermek bizim namusumuzdur.

 

"İKTİDAR OLSAYDIK GEÇEN KURBAN BAYRAMI'NDA EMEKLİLER İLK İKRAMİYELERİNİ ALMIŞ OLACAKLARDI"

 

7 Haziran sonrası CHP iktidar olsaydı ilk 100 gün sözlerimiz vardı. Geçen Kurban Bayramı'nda emekliler ilk ikramiyelerini almış olacaklardı. Kavga, gözyaşı olmayacaktı. Türkiye bölgesinin en güçlü ülkesi olacaktı.

 

CHP iktidarında taşeron işçilerinin tamamı kadrolu olacak. Önceliğimiz hep insan olacak.”

Aze Tarım
Seçim Güvenliği Bölge Toplantısı Gaziantep’te Yapıldı