Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
29 Haziran 2016 Çarşamba, 11:56

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı.

 

İstanbul’da meydana gelen vahim saldırıyı şiddetle kınadığını ve terörü lanetlediğini ifade eden Belediye Başkanı Şevket Can, ülkenin bu kaos ve kargaşa ortamından biran önce çıkması gerektiğini belirtti.

 

Türk Milleti’nin yüreğini yakan bu elim hadiseyi nefretle karşıladıklarını ifade eden Başkan Can, masum insanların canlarına acımasızca kasteden ve milletin birlik beraberliğini hedef alan ve huzuru sabote etmeye yönelik gerçekleştirilen kahpece düzenlenen saldırının kaos ve kargaşa amaçlı olduğunun altını çizdi.

 

Başkan Can, “Mübarek Ramazan ayın içinde, bayrama yakın İstanbul’da meydana gelen olay, yüreklerimizi dağladı. Ancak milletçe birlik ve beraberliğimizin bozulmasına asla izin vermeyeceğiz. İstanbul’da gerçekleşen terör saldırısını şiddetle lanetliyor, bu menfur saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve yüce Türk milletine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

 

Aze Tarım
Vali Çakacak’tan, Tarsus’ta Hastane Denetimi