Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
28 Ekim 2016 Cuma, 09:00

Eğitim-İş Sendikası Tarsus Şube Başkanı Kurtuluş Gezen, yarın düzenlenecek Cumhuriyet yürüyüşü için kamuoyuna çağrı yaptı.
 
Başkan Kurtuluş Gezen, “Eğitim-İş olarak; Büyük Kurtarıcı ve Devrimci Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurulan çağdaş, laik, demokratik Tam Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluşunun 93. yıldönümünde Cumhuriyetimize, demokrasimize ve özgürlümüze sahip çıkmak için Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi İlçemizde de meydanlarda olacağız ve kutlamalara katılacağız.
Sendikamızın Cumhutiyete ve Laik - Demokratik Türkiye sevdalılarına karşı saldırıların katlanarak arttığı böyle bir dönemde susmasını bekleyenlere inat, 29 EKİM Cumartesi günü Atatürkçü Düşünce Derneğinin çağrisi Cumhuriyet Halk Partisinin  öncülüğünde ve Demokratik Kitle Örgütlerinin katılımıyla Saat19.00 da Anzakay parkından başlatılacak yürüyüşe Sendika olarak katılacağımızı bildiriyor Tarsus’ta bulunun tüm kitle örgütlerini ve halkımızı ses vermeye,güç vermeye umut olmaya davet ediyoruz” dedi.

 

Aze Tarım
Malatyalılar Derneği’nin Aşuresi Pazar Günü