Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
20 Kasım 2017 Pazartesi, 16:18

2.Lig ve 3.lig Kulüpler Birliği Genel Sekreteri görevinde bulunan Tarsus İdmanyurdu Kulübü Başkanı Önder Ege, yanlış hakem kararları sonucunda kaybedilen puanların ardından Perşembe günü Merkez Hakem Komitesi Başkanı Yusuf Namoğlu ile görüşecek.
 
Ard arda gelen hakem hatalarından dolayı kulübün ciddi zarar gördüğünü ifade eden Başkan Önder Ege , Kulüpler Birliği Başkanı Cengiz Günaydın ile yaptığı görüşmenin ardından Perşembe günü MHK başkanı Yusuf Namoğlu ile görüşülme kararının alındığını  ve yapılacak olan görüşmede ; yaşanan hakem hatlarının dile getirileceğini ifade etti.
 
Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Önder Ege'nin yaşanan hakem hatalarının gün geçtikçe arttığını dile getirerek, “Artık canımız daha fazla yansın istemiyoruz “dedi.
 
2.Lig ve 3.lig Kulüpler Birliği  İcra kurulunda bulunan 5 kulüp başkanının da katılacağı görüşme,  Perşembe günü saat 15:00'da Türkiye Futbol Federasyonu Riva Tesislerinde gerçekleştirilecek.

 

Aze Tarım
Tarsus’ta bir şahsın kaşırken makatına şişe girdi!