Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
25 Kasım 2015 Çarşamba, 09:00

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlere teşekkür plaketi verdi.

 

Başkan Can, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kendilerini ziyaret eden Türk Eğitim-Sen Başkanı Necmettin Ellibin ve TÜRKAV Başkanı Hüseyin Bozfakıoğlu'na bütün öğretmenler adına verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

 

Öğretmenlere başarılar dileyen Başkan Can, “Öğretmenler dünyadaki bütün mesleklerinde aynı zamanda öğretmenleridir. Çocuklarımızı ve gençlerimizi hayata hazırlayan çok kıymetli bir görevdir öğretmenlik. Başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin yükselmesi, Milletimizin huzuru ve aydınlanması ülküsü ile emek sarf ederken şehit edilen kahraman öğretmenlerimize, ebediyete intikal etmiş olan öğretmen ve eğitim çalışanlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, hepsini minnet ve şükranla anıyorum. Emekli olan öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum, görevi başındaki eli öpülesi öğretmenlerimize başarılar diliyor, Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Aze Tarım