Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
3 Mayıs 2016 Salı, 09:01

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Mersin merkez ve tüm ilçelerinde muhtarları ziyaret ederek, sorunlarını dinleyip, CHP’nin politikalarını onlara anlatmaya devam ediyor.

 

Hafta içinde Tarsus’taki çok sayıda mahalle muhtarını ziyaret eden CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, muhtarların halka en yakın yönetim birimi olduğunu, ancak buna rağmen muhtarların tam anlamıyla kendi hallerine bırakılmış durumda bulunduklarını belirterek, “Muhtarlarımız demokrasinin temel taşlarını oluşturmaktadır.

Çünkü halkla iç içe yaşayan muhtarlarımızdır. Çünkü halkın sorunlarını en iyi bilen insanlar muhtarlarımızdır. Muhtarlarımızı ziyaret ederek, mahallenin sorunlarını yerinde tespit ediyoruz.Onlarla başta Mersin olmak üzere, tüm ilçelerimizin geleceğini masaya yatırıyoruz. Mersin ve Tarsus’un tüm renkleriyle bir araya gelerek, barış içinde yaşanacak bir Türkiye'yi hep birlikte oluşturacağız. Bu çalışmalarımız her geçen gün artan tempomuzla devam edecektir” dedi.

 

Ziyaret ettiği Muhtarlar tarafından coşkuyla, samimi bir şekilde karşılanan Aytuğ Atıcı’nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Muhtarlar, “Kıymetli Milletvekilimiz fırsat buldukça bizleri ziyaret ederek, sorunlarımızı dinleyip, ülkenin geleceğine ilişkin konuları birlikte tartışıp, konuşuyoruz” diye konuştular.

Aze Tarım