Mersin'deki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
6 Mayıs 2016 Cuma, 16:41

ANADOLU Aslanları İşadamları Derneği’nin (ASKON) geçtiğimiz günlerde kurulan Tarsus Şube yöneticileri, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

 

ASKON Tarsus Şube Başkanı Ramazan Alıcı ve çalışma arkadaşlarını, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak karşıladı.

 

Başkan H.Ruhi Koçak, ASKON Tarsus Şube Başkanı Ramazan Alıcı ve Yönetim Kurulu Üyelerini kutlayarak, Tarsus’un menfaatleri çerçevesinde bugüne kadar tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde çalıştıklarını kaydetti.

 

Bundan sonrada aynı düşünce ile çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan H. Ruhi Koçak, ASKON Tarsus Şubesi’nin de kentin menfaatleri çerçevesinde hareket edeceğine gönülden inandığını dile getirdi.

 

ASKON Tarsus Şube Başkanı Ramazan Alıcı’da Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti vurgulayarak, derneklerinin, rekabet gücünü artırma, iş dünyasının sorunlarına çözüm bulmak, ticari ahlakı hakim kılma ve Tarsus’a her anlamda katkı sağlama amacında olacağını belirtti.

Aze Tarım
Tarsus Şelale Konutları Projesi Çalışmaları Sürüyor